De nerecunoscut! Așa s-a prezentat CS Universitatea în partida cu CSBT Alexandria. Fetele lui Miroslav Popov au fost aproape conduse trei sferturi, pentru ca în final CSU Alba Iulia să fie învingătoare în  jocul de la Alba Iulia, cu scorul de 63-62 ( pe sferturi, 11-20, 21-14,18-14 și  15-12).

CS Universitatea a jucat modest în primul sfert, timp în care vizitatoarele din Alexandria s-au desprins pe tabelă și au încheiat primul sfert cu scorul de 11-20. Aruncările de 3 puncte, dar și lipsa de concentrare pe faza de apărare a gazdelor a făcut ca după 10 minute de joc CSBT Alexandria să aibă avantaj de 9 puncte pe tabelă.

În sfertul secund, gruparea albaiuliană și-a revenit, dar asta nu a fost suficient pentru ca la pauză tabela să indice un rezultat favorabil echipei noastre.

În sfertul trei, CS Universitatea Alba Iulia a preluat conducerea, dar chiar și așa prestația fetelor a ridicat un uriaș semn de întrebare, iar o înfrângere miercuri ar diminua șansele ca gruparea din Alba Iulia să termine pe locul 4.

În ultimul sfert cele două echipe au mers cap la cap, iar ambiția vizitatoarelor a pus mari probleme fetelor de la CS Universitatea, iar victoria  echipei din Alba iulia a fost dramatică.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Amanda Thompson 15, Becca Tobin 18, Katya Abramzon 9, Eni Laza 9, Jovana Vukoje 8, Zenta Mlenika 2, Tereza Brantlova 2

Flori de la „Gruppo Arnsberg”

Cu ocazia zilei de 8 martie, galeria „Gruppo Arnsberg” a lăsat rivalitățile  la o parte și au oferit flor celor două formații. Dacă Bogdan Fântână a oferit albaiuliencelor, de partea cealaltă CSBT Alexandria a primit o atenție din partea lui Daniel Vasiu.

Prestație modestă în prima repriză

Prima parte a jocului l-a scos din minți pe antrenorul echipei CS Universitatea. Acesta a fost exasperat de greșelile făcute de fete în teren, iar acestea s-au reflectat și pe tabelă.

Pe finalul sfertului trei, totuși, CSU a reușit să revină, dar în sfertul patru Alba a fost din nou condusă, iar prestația a dat serios de gândit mai ales că miercuri se joacă unul din cele mai importante meciuri cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe.

Imnul Unirii a răsunat în sală, doar „Gruppo Arnsberg” a reacționat

În una din pauzele jocului de la Alba Iulia, în difuzoare a răsunat imnul muribundei Unirea Alba Iulia.

Spre surprinderea tuturor, doar galeria „Gruppo Arnsberg” a reacționat. Aceștia au scandat „Unirea nu moare!” și au cântat imnul, pentru ca la final să aplaude gestul făcut de sunetistul de la CSU.

Duminică, un nou test cu Rapid București

CS Universitatea va juca următorul meci dumnică cu Rapid București. Disputa va avea loc în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și va începe la ora 12:00.

 

httpv://youtu.be/V-_LYqUIg_U

 
 
 

Publicitate

Publicitate