Președintele Federației Române de Handbal (FRH), Cristian Gațu, a fost prezent vineri la Alba Iulia, la ziua Liceului cu  Profil Sportiv din Alba Iulia.  Sosit în orașul Unirii la invitația directorului Nicușor Marcu, Cristian Gațu s-a lăsat așteptat mai bine de 30 de minute faţă de ora anunțată inițial. Președintele FRH a ținut un discurs despre handbal, dar și despre evoluția liceelor sportive din România.

Întâmpinat cu flori și aplauze, președintele FRH a povestit cu toată lumea, nu s-a grăbit deloc, iar la final a dat autografe și s-a fotografiat cu fanii Liceului sportiv. La eveniment au fost prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Sorin Bumb, inspectorul școlar general Cornel Sandu, inspectorul școlar general adjunct Ioana Crâsnic, viceprimarul Ioan Bogățan, rectorul Universităţii „1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz, directorul DJTS Alba, Dan Opruța, iar lista invitațiilor poate continua.

Programul organizat de ziua liceului a cuprins momente artistice, festivități de premiere a elevilor, dar și a celor care au susținut activitățile liceului.

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun, Vali Ciontea

Vezi declarația lui Cristian Gațu:

httpv://youtu.be/vsm1he7k80g

 

 

 

 

Comentarii

  1. maria spune:

    Sterge prima poza te rog eu frumos 😀 X_X

 
 

Publicitate

Publicitate