campanieMiodrag  Belodedici, Jean Vlădoiu și o parte din echipa FRF au ajuns miercuri dimineața pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia și nu au venit cu mâna goală, ci cu zeci de mingi de fotbal pe care le-au împărțit echipelor de juniori din județul Alba.
Acțiunea de pe Cetate face parte din campania națională a Federației Române de Fotbal intitulată „Mingea e la voi!”.

„Fiecare copil care se antrenează trebuie să aibă o minge”, acesta este sloganul campaniei desfășurate de FRF și, pentru a face acest lucru realitate, Miodrag Belodedici, Jean Vlădiu, Ciprian Paraschiv și echipa FRF au mers prin țară pentru a împărți mingi juniorilor de la echipele afiliate federației.
Miercuri, a fost rândul Stadionului „Cetate” să fie gazda acestui eveniment și să îi primească pe fotbaliștii care scriau istorie alături de Naționala României.
Fiecare echipă din județ a primit câte 30 de mingi pe care să le folosească la antrenament.
„Este o acțiune frumoasă, o acțiune pe care o așteaptă foarte mulți copii, foarte multe echipe. Noi suntem reprezentanții care trebuie să oferim acest cadou. Este un lucru frumos, multe echipe au nevoie de mingi, sunt mingi foarte bune, pe care le folosesc jucătorii din liga a II-a din Germania și Anglia”, a declarat Miodrag Belodedici.
„Aceste mingi sunt necesare pentru a se putea antrena, pentru a crește în valoare pentru viitorul lor. Antrenorul și copiii au nevoie de mingi. Sperăm ca acţiunea să continue, am înțeles că în septembrie va veni a doua tranșă, iar noi sigur că ne bucurăm că putem să oferim aceste mingi copiilor”, a declarat Jean Vlădoiu.
Cei doi fotbaliști au făcut fotografii cu echipele de juniori care au venit să-și ridice mingile și au dat autografe celor care au dorit.
Președintele AJF Alba, Sorin Corpodean a fost încântat de inițiativa FRF și faptul că această caravană a ajuns la Alba Iulia.
„Cred că e o acțiune binevenită și chiar și cei de la Unirea spun că îi ajută faptul că primesc aceste mingi”, a precizat Sorin Corpodean.
Belodedici și Vlădoi vor pleca la Oradea și în restul țării, pentru a continua să împartă aceste mingi juniorilor.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate