FC Cugir rămâne invincibilă în 2013. Echipa pregătită de Ioan Marcu a învins 2-1 liderul CSO Cugir şi arătat că Itu şi ai lui nu-s spaima oraşului Cugir. Itu a fost eliminat în minutul 63 după o altercaţie cu Păduraru şi va rata derby-ul de sâmbătă cu FC Cugir, partidă ce va conta pentru campionatul Ligii a IV-a.  

CSO Cugir a început tare meciul cu rivala FC Cugir şi la debut Goronea a trimis mingea în transversala porţii lui  Moldovan. Tot CSO Cugir a deschis scorul Itu a marcat în minutul 45 după ce l-a driblat pe moldovan.

Avea să fie 1-1 în urma unei faze fixe.  Bulgaru l-a învins pe Iancău cu o lovitură de cap în minutul 76. Tot în urma unui corner FC Cugir a preluat conducerea.  Sabău primeşte o minge pe spate din  corner şi înscrie cu capul în poata lui Iancău spre deliciul lui Lae Muntean, preşedintele gazdelor.

Iată cele două distribuţii:

FC Cugir: Moldovan – Sabău, Păduraru, Petruse, Şumuţiu, Nagy, Ursan, Bulgaru, Rancea, Cristea, Marcu. Rezerve: Langa, Simina, Posteiu, Chelaru şi Micu.

CSO Cugir: Iancău, Tăban, Şuvaina, R. Ştefan, Oniga, D. Grozav, M. Neagu, D. Goronea, Şuteu, L. Itu şi Cârstean. Rezerve: Lăncrănjan, Găldean, Sârbu, Pop, A. Ianc, Lespezean şi Iovănescu

„A fost o victorie, nu a arătat cine e mai bun în oraş ci faptul că suntem şi noi p echipă, suntem bucuroşi că anul acesta nu am pierdut nici un meci. Nu sărbătorim că e post! Nu avem motive chiar aşa mari de sărbătorit. Ceea ce a făcut Itu a fost un gest de cartonaş roşu”,a declarat Lae Muntean preşedintele FC Cugir.

Performanţa Alba Iulia – Sporutl Sebeş 3-2

Un alt meci important din sferturile Cupei a avut loc la Oarda de Jos, unde Performanţa Alba Iulia şi Sportul Sebeş s-au duelat pentru un loc în careul de aşi. 

Sportul Sebeş a preluat conducerea după golul lui  Ţoţonea aceasta a înscris  din opt metri după ce mingea şutată de la 30 de metri de Iouraş a lovit bara.

După pauză Diaconu a restabilit egalitatea, iar Daniel Ianc a înclinat balanţa în favoarea gazdelor.

Pentru Performanţa a egalat Cernea, acesta a profitat de indecizia portarului Ifrim, după o centare excelentă a lui Dani Ianc. Tot Cernea a stabilit şi scorul pauzei, acesta l-a învins din penalty pe Ifrim.

Performanţa Alba Iulia: Al.Man – R.Soporan, Oltean, C. Colcer, G. Toma, Turuş, Dănilîă, Ianc, Oniche, Cernea, Curea Sportul Sebeş: Ifrim – Chelaru, Haiduc, Todoran, M.Iouraş, C. Vlaic,  Răcuci, M. Ţoţonea, G. Ţoţonea, Mis, Diaconu.

Iată celelalte rezultate: 

Energia Săsciori – Dalia Sport Daia Română  1-6

Colorado Şpring – Cuprirom Abrud 1-1, 3-4 dupa penalty.

httpv://youtu.be/T695SB1gYps

 
 
 

Publicitate

Publicitate