IMG_4884Eșecul la nouă goluri cu CS Universitatea Neptun Constanța a redus considerabil șansele de a promova ale echipei lui Alexandru Weber. Jocul modest făcut de echipă și ratările copilărești au făcut ca diferența să fie uriașă pe tabelă. 

După meci, antrenorul Weber și-a găsit cu greu cuvintele prin care să explice eșecul suferit în primul meci cu Neptun Constanța. Chiar și așa, tehnicianul de la HC Alba-Sebeș mai crede în promovare.

Deși încrezători înainte de baraj, conducătorii echipei din Sebeș se văd nevoiți să revină cu picioarele pe pământ și să amâne „baia în fântâna arteziană”, promisă după succesul cu CSM Slatina.

IMG_4919Weber băgat „în ședință” de viceprimarul Bogdan 

Imediat după finalul jocului, viceprimarul Adrian Bogdan i-a cerut socoteală lui Alex Weber pentru jocul modest al echipei. Același lucru l-au făcut și cei aproximativ 50 de fani prezenți în tribună. Suporterii au fost nemulțumiți de schimbările efectuate de tehnicianul de la HC Alba-Sebeș şi de evoluția fetelor.

Marți, echipa lui Weber își joacă ultima șansă pentru a promova în jocul cu CSM Ploiești, partidă în care HC Alba-Sebeș nu este favorită.

Pleacă Suba și nu numai

Imediat după turneul de promovare, HC Alba-Sebeș va pierde o serie de jucătoare. Prima care este ca și plecată este portarul Viorica Suba, una dintre cele mai bune jucătoare din lot. Lista plecărilor va fi completată și de alte echipiere care și-au anunțat intenția de a părăsi clubul.

HC Alba-Sebeș va fi nevoită să construiască din nou o echipa cu care să atace promovarea în sezonul viitor.

Vă prezentăm mai jos declarația dată de Alexandru Weber, imediat după meciul cu Neptun Constanța:

 

.

 
 
 

Publicitate

Publicitate