CS Universitatea a învins, duminică, pe propriul teren, Rapid București cu scorul de 90-73 (pe sferturi, 23-16, 21-22, 25-15 și 21-18), iar echipa lui Popov are moral bun pentru derby-ul de miercuri cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul va decide ocupanta locului patru, dar și echipa care va juca prima partidă pe propriul teren în play-off. 

Echipa din Alba Iulia a evoluat mai bine ca în jocul cu Alexandria, când gruparea s-a impus la limită, 63-62. Victoria de duminică a fost una muncită, iar antrenorul Miroslav Popov „a luat taurul de coarne” și le-a certat pe fete pentru greșelile făcute, astfel încât la jocul cu Sfântu Gheorghe acestea să nu mai fie repetate.

CS Universitatea a condus ostilitățile de la un capăt la celălalt, chiar dacă diferența liniștitoare de pe tabelă a fost luată doar în sfertul trei.

Pentru CS Universitatea urmează derby-ul de miercuri din deplasare, când gruparea lui Popov va juca cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe.

Pentru CS Universitatea au marcat: Tereza Brantlova 15,  Becca Tobin 10, Alexandra Uiuiu 15, Eni laza 13, Amanda Thompson 10,  Jovana Vukoje 6, Katya Abramzon 7, Laura Papp 5,  Zenta Melnika 4,  Bianca Voica 2, Ildiko Nagy 2.

 
 
 

Publicitate

Publicitate