CS Universitatea Alba Iulia s-a impus lejer, sâmbătă, în fața a 100 de suporteri. Scorul final, 87-35 , nu a făcut decât să confirme cele declarate de Petru Eleș înaintea acestei partide.

Echipa din Alba Iulia a jucat cu întregul lot, iar printre numele surpriză putem aminti în teren prezența baschetbalistelor Andreea Beldian și Bianca Voica, sportive utilizate mai puțin până în acest moment.

CSU Alba Iulia va juca sâmbătă la Târgu Mureș, dar până atunci echipa are două dispute mai dificile, ce ar putea duce la îndeplinirea primului obiectiv: calificarea în semifinalele Cupei României. Meciurile de dispută marți și miercuri, în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

„Gruppo Arnsberg” nu a uitat de Precup și Manta

Galeria echipei de baschet feminin, „Gruppo Arnsberg” nu a uitat de faptul că Oana Precup și Luminița Manta au evoluat pentru CSU Alba Iulia, astfel că trupa de 15 suporteri le-a aplaudat pe fostele echipiere ale „alb-albastrelor”.

La pauza mare, galeria a avut probleme din nou cu reprezentanții  Jandarmeriei.

După meci, toată galeria a fost transportată la sediul Jandarmeriei, unde fiecare a primit o amendă de 150 de lei, din cauză că au încălcat „Legea lui Mitică”.

 
 
 

Publicitate

Publicitate