Unirea Alba Iulia a „defilat”, sâmbătă, pe Stadionul „Cetate” în jocul disputat la Juniori A, contra celor de la LPS Sebeș. Echipa pregătită de Vasile Ursu și Mihai Dăscălescu s-a impus cu 5-0 (2-0, la pauză), la capătul unui meci în care echipa din Sebeș a avut doi eliminați.

Pentru Unirea Alba Iulia au marcat Rus și Schiau în prima repriză, în minutele 30 și 37, iar după pauză au înscris Matei (50), Constantea (78) și Lăsconi (90+1). În partea secundă a jocului, uniriștii au mai ratat oportunități bune de a marca, în vreme ce la poarta lui Clipici oaspeții au avut o bară din lovitură liberă.

Iată cele două distribuții:

FC Unirea Alba Iulia: Clipici – Rus, Constantea, Stan, Matei – Schiau, Joldeș, Ioani, Moga, Olar, Lasconi. Au au mai jucat: Coțolan, Tamaș, Vodă, Drăghiciu și Stoica. Rezerve: Maroș și Nanu.

LPS Sebeș: Petrescu – Șimandi, Sav, Ciobotariu, Varga, Rahovean, Szekely, Onișor, Miahiu, Comănescu și Trif. Au mai jucat: Sârb, Dragoș, Raul Cristian și Cătălina. Rezerve: Lazea și Apreutesei.

Chiar dacă erau văzuți ca favoriți, elevii lui Cosmin Groza au fost umiliți pe „Cetate”, iar scorul putea lua proporții covârșitoare, dacă juniorii albaiulieni nu ar fi irosit oportunități bune de a marca.

 
 
 

Publicitate

Publicitate