IMG_9796Victorie fără efort pentru echipa de baschet a județului Alba. Cam așa se poate descrie partida de joi din Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918”, în care echipa de baschet CSU Alba Iulia a învins la o diferență colosală CSS Craiova. Fetele antrenate de Miroslav Popov au câștigat cu 105-28 (22-6, 30-6, 25-6, 31-12).

Partida se anunța a fi una extrem de lejeră încă de la început, având în vedere faptul că CSU întâlnea pe teren propriu „lanterna roșie” a clasamentului. Echipa din Bănie nu a reușit să facă față adversarelor și au pierdut, așa cum era de așteptat, la o diferență destul de mare. Oltencele nu au reușit să marcheze mai mult de 18 puncte în primele trei sferturi.

Universitarele din Alba Iulia s-au impus încă din primele minute ale jocului și nu au lăsat echipa oaspete să se apropie foarte mult de panou. După primele 10 minute de joc, scorul indica 22-6 în favoarea gazdelor.

Sfertul al doilea a decurs aproape la fel pentru oltence, care nu au reușit să marcheze decât 6 puncte, în timp ce CSU a macat, spre bucuria suporterilor, încă 30 de puncte. Astfel, scorul la pauză era de 52-12.

După pauză, CSU a intrat în teren cu aceeași determinare și a câștiga cu 25-6.

Ultimele 10 minute de joc au fost coordonate tot de echipa din Alba Iulia, care fără efort prea mare a învins cu 108-30.

Spre finalul partidei, antrenorul echipei gazdă, Miroslav Popov a rulat tot lotul și au intrat pe teren și junioarele de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia, Andreea Beldean și Mihaela Gherman.

Au marcat pentru CSU: C. Reed – 18 puncte, A. Uiuiu- 7 puncte, I. Nagy-12 puncte, G. Toma-14 puncte, M. Mandic- 12 puncte, T. Brown-4 puncte, C. Whittington – 5 puncte, B. Salley – 11 puncte, A. Parau – 7 puncte, S. Cadjo- 9 puncte, M. Gherman – 4 puncte, A. Beldean – 3 puncte.

 
 
 

Publicitate

Publicitate