IMG_9899Unirea Alba Iulia a început în forță returul la Juniori A. Echipa pregătită de Mihai Dăscălescu a învins cu 4-0 Viitorul Sibiu, grație golurilor marcate de Bota (de două ori), Culda și Ioani.

În minutul 12, Bota a deschis scorul, după care Culda a dublat avantajul  „alb-negrilor”. În minutul 32, același Bota a făcut 3-0, iar Ioani a marcat pentru 4-0 cu două minute înainte de fluierul de final al primei părți.

„A fost un meci cu o echipă bună, cu mulți jucători care au jucat în Liga a III-a și sunt convins că această echipă va pune multe probleme celorlalte contracandidate la play-off. Am avut o primă repriză de excepție, iar în adoua repriză ne-am rezumat să nu primim gol”, a declarat Mihai Dăscălescu, antrenor Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia a jucat cu: Podar – Stoica, Șandru, N. Rus, Matei – Maxim, Ioani, Buda, Schiau, Culda- Bota. Au mai jucat: Tamaș, Herdea, Rahovean, Monescu și Nicola.

Etapa viitoare, Unirea Alba Iulia va întâlni Gloria Bistrița într-un adevărat derby pentru play-off. Partida va avea loc joi pe stadionul 2 al complexului „Cetate”.

 
 
 

Publicitate

Publicitate