Unirea Alba Iulia  s-a impus cu scorul de 1-0, în compania formației antrenate de Adrian Falub. După o primă repriză bună, în care arădenii s-au apropiat cu greu de poarta lui Tiut, în mitanul secund echipa arădeană a fost la un pas de a egala.

Echipa lui Gherman a început partida cum nu se puteam mai bine. În minutul 9, Mihai Petrescu l-a învins pe Amadio cu un șut la colțul lung. Albaiulienii au mai ratat câteva oportunități de a marca prin Bucurică și Mureșan, dar la pauză Unirea a intrat cu avantaj minim la cabine.

Actul secund a adus o echipă schimbată a arădenilor. UTA a devenit mai periculoasă, dar inspirația defensivei lui Gherman a făcut ca tabela să rămână neschimbată.

Unirea Alba Iulia: Tiut – Potopea, Schuller, Bumbac,  Bucurică – Oară, Istrate, M.Oprea, Petrescu – Mureșan, Mândrușcă. Rezerve:  Clipici, Rondak, Contor, Man, Moga, Coțolan, Fulea. Antrenor: Stelian Gherman.

UTA Arad: Amadio – Calvin, G. Neagu, Gligor (cpt.), D. Matei, Siminic, Lazea, Marginean, Hiago, Sg. Pop, Weller.Rezerve: Smaranda, C. Ene, C. Miron, Buono, C. Bucur, Birza, Laso. Antrenor: Adrian Falub.

Suporterii arădeni i-au cerut demisia lui Adrian Falub

Un grup de 15 suporteri a încurajat gruparea din Arad la Alba Iulia, iar în repriza secundă aceștia au cerut demisia lui Adrian Falub. Scandările preferate au fost: „Falub, lasă-ne” sau „Demisia, demisia”.

Pe parcursul meciului de la Alba Iulia, Adrian Falub a fost ținta injuriilor venite din partea suporterilor albaiulieni. Aceștia nu au uitat că, sub comanda lui Adrian Falub, echipa nu a reușit să câștige nici un meci în deplasare în Liga I. Mai mult, conform acestora, tehnicianul „bătrânei doamne” a răspuns și el suporterilor.

FOTO: Cosmin NISTOR

 
 
 

Publicitate

Publicitate