Unirea Alba Iulia a încheiat turneul zonal de la Alba Iulia de la Juniori B fără victorie. Elevii lui Florian Brumaru au încercat să se ia la trântă cu  „granzii” țării.  Fiecare echipă de juniori beneficiază de condiții mult mai bune decât albaiulienii, dar, chiar și așa, cu investiții minime, echipa noastră s-a calificat la turneul zonal.

În ultimul meci al competiției, Unirea Alba Iulia a întâlnit Universitatea Cluj, într-un meci ce a fost pierdut de albaiulieni.

“Mulţumit de joc, sunt foarte mulţumit şi de condiţii, publicul a fost destul de numeros, 500-1000 de persoane la fiecare joc. Partide spectaculoase cu multe goluri, iar aici s-au remarcat jucători de la toate echipele, de specialiştii care au fost prezenţi la acest turneu şi mă bucur că şi de la mine din echipă sunt jucători remarcaţi. Chiar dacă în acest turneu n-am obţinut nicio victorie şi doar un meci nul cu Pandurii, per ansamblu echipa a demonstrat că are forţă, valoare şi că pot face faţa unor trei selecţionate. Practic U Cuj, primul 11 avea în componenţă doar un jucător originar din Cluj, restul fiind alte judeţe, la fel şi Timişoara, la fel şi Pandurii. Condiţiile de care ei dispun sunt mult mai bune decât ale noastre”, a declarat Florian Brumaru, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Florian Brumaru a mizat pe următoarea formulă în meciul cu Universitatea Cluj: Clipici, Morar, Constantea, Rus, Matei, Tamaş, Ioani, Buda, Maxim, Lasconi, Rahovean. Au mai jucat: Bota, Fulea, Herdea, Stoica şi Monescu.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate