Unirea Alba Iulia a debutat cu dreptul în fața propriilor suporteri, în primul meci din retur, disputat pe propriul teren. După ce, la pauză, au condus cu 2-0, grație reușitelor lui Pleniceanu și Oara, în repriza secundă ”alb-negrii” au mai înscris o dată, din penalty. Orădenii au marcat și ei, prin Diarra, astfel că partida de la Alba Iulia s-a încheiat cu scorul de 3-1.

Unirea Alba Iulia a debutat în forță și, în minutul doi, Pleniceanu a deschis scorul pentru Unirea, în urma unei lovituri libere executate excelent de Bogdan Bucurică.

Avea să fie 2-0 în minutul 34, când Bucurică l-a servit excelent pe Oara, care a pus capul pentru 2-o.

Alexandru Pleniceanu a marcat pentru 3-0 în minutul 78, în urma unei lovituri de la 11 metri pe care a executat-o în dreapta portarului orădean. Scorul final a fost stabilit în minutul 84, de Diarra. Acesta a înscris cu un șut la colțul lung.

”Am avut mari emoții pentru acest meci, pentru că îmi era frică de noi. De atitudinea noastră cum va fi după o așa pauză mare și numai din acest motiv mi-a fost teamă. Eu cred că a fost un meci bun”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal  FC Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia : Pascal – Oltean, Schuller, Bumbac, Bucurică – Oară, Militaru, Pleniceanu, Petrescu, Florea, Mureșan. Rezerve: Lasc – Ianc, I. Grozav, I. Stan, Potopea, Ciofu, M . Oprea. Antrenor: Stelian Gherman

FC Bihor: Fildan – Moraru, Diarra, Petrache, R. Lupu – Coroian, Selagea, Bârză, Bic, Florean – Şulea.
Rezerve: Avram – Birtalan, M. Popa, Sfârlea, Sorian, Zanardini, Mărkuş.

În urma acestei victorii, Unirea Alba Iulia a acumulat 26 de puncte, iar în runda următoare elevii lui Gherman se vor întâlni cu Alro Slatina.

 

Comentarii

 1. alba spune:

  La ce meci te-ai uitat??? la primul gol Oara a batut lovitura libera??? eu cred ca ai vazut alt meci

  1. Am gresit, se mai intampla, graba, nimeni nu-i perfect

   1. Unirist spune:

    Greseala e omeneasca! Hai Unirea

 2. Unirist spune:

  Bucurica a centrat excelent la primul gol, nu Oara

 
 

Publicitate

Publicitate