IMG_0050Unirea Alba Iulia a fost la un pas să remizeze cu LPS Sebeș, însă o greșeală a arbitrilor a făcut ca victoria să fie adjudecată de cealaltă echipă. La pauză, scorul a fost 1-0 pentru Unirea Alba Iulia, dar în partea secundă echipa lui Brumaru a pierdut partida. 

Goguță a deschis scorul în minutul 33, iar echipa lui Brumaru a mai ratat câteva oportunități bune de a marca. După pauză, sebeșenii s-au dezlănțuit și au atacat în valuri, însă Cucea a restabilit egalitatea. În minutul 72, același Cucea a făcut 2-1 după o greșeală gravă a brigăzii de arbtiri.

Cătălin Suciu a fost împiedicat să iese la o centrare, de un adversar, iar centralul nu a ținut cont de semnalizarea tușierului și a validat golul sebeșenilor.

FC Unirea: C. Suciu – Scrob, Fulea, Goguța, Boancă, Varga, Onacă, S. Iacșa, Biro, D. Dup, Ștef. Au mai jucat Constantin și Olar. Pe bancă: Baba, Oțoiu, Nicoară, Uță și Cuștiuliță. Antrenor: Florian Brumaru.

LPS Sebeș: Pop, Oltean, Harda, Cucea, Gombocz, Horeiciuc, Reti, Bedelean, Marcu, Tomescu, Lăcătuș. Antrenor: Doru Oancea.

Disputa de duminică a fost ultima din acest sezon, iar elevii lui Doru Oancea au încheiat play-out-ul pe locul 1.

 
 
 

Publicitate

Publicitate