IMG_4525Unirea Alba Iulia a învins cu 2-1 pe Grup  Școlar „Lucian Blaga” din Reghin, la capătul unui meci bun făcut de elevii lui Mihai Dăscălescu. Golurile „alb-negrilor” au fost marcate de Culda și Matei, însă ajutorul mare a venit din partea „rivalei” LPS Sebeș, formație ce a învins cu 4-1 contracandidata albaiulienilor Gaz Metan Mediaș. 

În minutul 43 Culda a deschis scorul însă la pauză a fost egal deoarece în urma unei faze fixe vizitatorii au marcat cu capul. Golul victoriei a fost marcat de Matei, iar punctele de astăzi i-au propulsat în play-off pe elevii lui Mihai Dăscălescu.

„Mă bucur că ne-am calificat meritat în primele 16 echipe ale țării. Mulțumim celor de la LPS Sebeș pentru victoria obținută la Mediaș și cred că ne-am calificat datorită jocului prestat, am avut cea mai bună apărare din serie și al doilea atac. Ne vor aștepta niște meciuri dificile contra unor formații ca Universitatea Cluj, Gloria Bistrița și LPS Oradea (fosta Liberty Salonta)”, a declarat antrenorul Mihai Dăscălescu.

Unirea Alba Iulia: Clipici – Stoica, Rus, Șandru, Matei – Ioani, Tamaș Schiau, Rodean, Lăsconi și Culda. Au mai jucat: Iancu, Buda, Rahovean, Oană și Nicola. Antrenor: Mihai Dăscălescu.

În play-off se va juca în sistemul grupe de câte patru, tur-retur, iar Unirea Alba Iulia va juca cu Universitatea Cluj, Gloria Bistrița și LPS Oradea

 
 
 

Publicitate

Publicitate