Unirea Alba Iulia  a pierdut în Vinerea Mare pe propriul teren contra liderului Gloria Bistrița. Elevii lui Stelian Gherman au jucat bine în debut, dar la pauză Gloria Bistrița a condus cu 1-0 şi în repriza secundă Pecarov a restabilit egalitatea. În minutul 90+3, Gloria Bistrița a primit lovitură de la 11 metri, transformată de Predescu.

Uniriștii au început curajos partida cu Gloria Bistrița și au ratat câteva oportunități de a marca în prima repriză, dar, din păcate, în ultimele minute, Predescu de la Bistrița a deschis scorul pe ”Cetate”. Profitând de plasamentul greșit al lui Bumbac, acesta a rămas singur cu Pascal și l-a învins pe portarul ”alb-negrilor”.

Actul secund a debutat cu echipa oaspete în atac, iar Stelian Gherman a încercat să forțeze în ofensivă, schimbându-l pe Militaru cu Pecarov. Portarul Pascal a mai limitat proporțiile scorului, acesta având câteva intervenții salvatoare în actul secund al jocului. În minutul 61, Dejan Pecarov a reușit să restabilească egalitatea la numai 5 minute după ce a fost introdus pe teren. În minutul 90+3, Pascal a avut o ieșire eronată și a faultat în careu, iar centralul a dictat penalty pentru bistrițeni.

În minutul 73, Unirea Alba Iulia rămas în 10 oameni; Silviu Mureșan a văzut direct cartonașul roșu, după ce a lovit cu cotul un adversar.  După ultimul fluier, portarul Pascal a văzut și el cartonaș roșu, după câteva discuții cu centralul Marius Omuș.

Iată cele două distribuții:

Unirea: Pascal (cpt) – N. Oltean, I. Şerban, Bumbac, M. Oprea – Oară, Pleniceanu, Militaru, Petrescu – V. Florea, S. Mureşan. Rezerve: Lasc – Schuller, Potopea, Pecarov, Negură, Ianc, Ciofu. Antrenor: Stelian Gherman

Gloria Bistrița: A. Bota – Peteleu, V. Năstase (cpt), D. Stan, I. Costache – Tudose, P. Anton – Predescu, Feher, Cafasso – Silvăşan. Rezerve: Lăzăreanu – Ţârcă, Pădurariu, Jarda, Curtuiuş, Isac, Traşcă. Antrenor: Nicolae Manea

Echipamente noi pentru Unirea Alba Iulia de la RMGC

Unirea Alba Iulia și-a inaugurat la meciul de vineri un nou set de echipament alb cu dungi negre pe lateral, oferit de „Roșia Montană Gold Corporation” şi produs de firma „Ancada”.

 

Comentarii

  1. Unirist spune:

    Si nu stiu la ce meci te-ai uitat tu, dar Pascal nu a falutat in careu in ultimul minut, a lovit cu mana mingea si a trimis-o in corner. Arbitrul a aratat ERONAT penalty, avand o prestatie execrabila pe tot parcursul meciului.

  2. jean spune:

    arbitraj sub toată critica ! este fault la portar şi el dă….11m ! ! aşa ceva numai în africa ! ce să mai….astăzi a trebuit să cîştige B-N cu echipa asta…dar oricum n-o să intre în liga1 …n-o să ia licenţa şi atunci să-l văd pe „”tata jean””

  3. gigi spune:

    n-a fost penalty, s-a vazut clar la reluare. insa suntem slabi rau de tot. unde puteam fi acum cu fl ilie, grozav, stanciu, cristea si alti jucatori locali. puteam fi un fel de medias linistiti in prima liga. cand il vand pe ratatul ala de mureshan. cred ca baiatul are probleme cu capul, pe langa faptul ca marcheaza mai putin decat un fundas.

 
 

Publicitate

Publicitate