IMG_1655Unirea Alba Iulia a mai făcut un pas important la juniori A, în ceea ce privește calificarea în play-off. Joi, echipa pregătită de Mihai Dăscălescu a învins „italienește” 1-0, liderul juniorilor republicani A, din Seria a VIII-a, Gloria Bistrița. Unicul gol al partidei a fost marcat de Schiau în minutul 61. 

Unirea Alba Iulia a început bine meciul și în minutul 6 echipa lui Dăscălescu a ratat o bună oportunitate de a marca, dar fundașii adverși au respins din fața porții. După pauză, ambele echipe au ieșit de la vestiare mai animate și au făcut un veritabil spectacol în repriza a două, în care a fost marcat și singurul gol.

În minutul 61, Schiau a executat excelent o lovitură de la 20 de metri, șut cu care l-a lăsat fără replică pe portarul bistrițenilor. Golul lui Schiau avea să fie singurul al partidei, chiar dacă pe final vizitatorii au încercat zadarnic să restabilească egalitatea.

Mihai Dăscălescu a folosit următorii jucători: Popa –  Matei, Rus, Iancu, Stoica,  Ioani, Buda, Schiau, S. Culda, Bota, D.Lăsconi. Au mai jucat: Rodean, Tamaș.

În urma acestui succes Unirea Alba Iulia a acumulat 34 de puncte și speră la calificarea în play-off.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate