IMG_5447Unirea Alba Iula a învins cu 3-0 Forex Brașov în campionatul play-out al juniorilor B. Echipa lui Florian Brumaru a condus cu 2-0 la pauză grație golurilor marcate de Fulea. 

În primele minute Fulea a deschis scorul după un penalty scos de Dup. Avea să fie 2-0 în minutul 15, același Fulea a făcut 2-0 din centrarea lui Biro.

Scorul final a fost stabilit de Onacă. Din echipa lui Grumaru au absentat Ștef și Iacșa, ambii jucători convocați la echipa lui Dăscălescu.

„După un an de zile se văd roadele muncii susținute. Cred că echipa noastră e la un nivel ridicat de joc și practicăm un joc spectaculos. ofensiv. Am învins fără drept de apel o echipă care este cea mai bună din serie. Faptul că de la 0-5 și 0-3, am învins 3-0, în condițiile în care ne-au lipsit doi jucători. Dacă aveam condiții și îi țineam la echipă pe Morar și Cioplântă ne băteam la primele 4 echipe din România, e o generație valoroasă”, a declarat Florian Brumaru, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia: Suciu – Olar, Goguța, Scrob, Boancă – Varga, Fulea, Oancea, Biro, Dup și Onacă. Au mai jucat: Nicoară, Constantin, Oțoiu, Uță și Cuștiuliță.

Etapa viitoare va avea loc duminică, 27 aprilie, iar echipa lui Brumaru va juca în deplasare cu LPS Sebeș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate