Unirea Alba Iulia s-a impus, luni, în fața propriilor suporteri, în partida cu FC Baia Mare, cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Claudiu Oară în minutul 41. Succesul cu Baia Mare a venit după o pauză de șase meciuri, timp în care Unirea a acumulat doar două puncte.

Succesul cu FC Maramureș Baia Mare i-a scutit pe jucători de eventuale sancțiuni, iar antrenorul Gherman a scăpat de presiunea eventualei demiteri.

Cele două formații au început bine partida, însă atât elevii lui Gherman, cât și cei ai lui Buia au ratat oportunități bune de a marca. Mai întâi, FC Maramureș Baia Mare a trimis mingea în transversală prin Deac, iar, la poarta lui Danciu, Ianc și Olteanu au lovit și ei bara.

În repriza secundă, băimărenii nu au contat în atac, în vreme ce Unirea a avut unele tentative de a-și majora diferența înregistrată pe tabelă. În minutul 72, echipa vizitatoare a mai trimis o dată mingea în bara transversală.

În urma succesului cu FC Baia Mare, echipa antrenată de Stelian Gherman a acumulat 31 de puncte și a rămas pe locul 10.

”Mă bucur pentru cele trei puncte câștigate astăzi cu o echipă pe care mulți o considerau destul de modestă. Am avut un meci bunicel pe anumite porțiuni, din păcate suferim și cred că acesta este un semnal de alarmă pentru următoarele meciuri. Jucătorii din păcate s-au văzut deja cu campionatul rezolvat și au fost mai puțin atenţi la meciurile de acasă. Oricum, îi felicit pentru cele trei puncte”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Unirea: Pascal (cpt.) – Schuller, I. Şerban, Potopea, M. Oprea – N. Oltean, Pleniceanu, Negură, Ianc – Cl. Oară, M. Petrescu.Rezerve: Lasc – Bumbac, Pecarov, D. Militaru, I. Stan, Ciofu, I. Grozav. Antrenor: Stelian Gherman.

FC Maramureş: G. Danciu – Hodor, Istrofor, D. Toma, De Rosa – Fritea (cpt.), A. Roman, V. Pop, M. Feraru – M. Deac, M. Tănasă. Rezerve: Ghe. Mârza – P. Negrea, P. Kausz, P. Achim, Sidney, G. Vîrdaru. Antrenor: Romulus Buia.

În etapa următoare, Unirea Alba Iulia va juca în deplasare cu Luceafărul Oradea, partidă în care antrenorul Stelian Gherman va putea conta și pe serviciile lui Silviu Mureșan.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate