Unirea Alba Iulia a făcut spectacol la ultima reprezentație pe Stadionul ”Cetate”. Trupa pregătită de Stelian Gherman s- adistrat cu FC Argeș, echipă pe care a învins-o cu 4-0, datorită golurilor marcate de Florea, Mureșan, Negură și Șerban. După rușinea de la Deva , ”alb-negrii” s-au reabilitat și au făcut spectacol pe propriul teren, luându-și revanșa pentru remiza de miercuri.

În prima repriză, cele două echipe au oferit un joc echilibrat, dominat ușor de trupa lui Gherman. În minutul 14, Voicu Florea a înscris în urma unei erori a portarului Fundulea. Tot în prima parte a meciului, albaiulienii au mai ratat câteva oportunități bune de a marca.

În partea secundă, Unirea s-a dezlănțuit și a mai marcat de trei ori, iar ocaziile au curs doar la o poartă. În urma acestui succes, trupa lui Stelian Gherman a acumulat 35 de puncte și va juca etapa viitoare cu Juventus București.

Când meciul nu e pus la pariuri…

Unirea Alba Iulia a arătat o cu totul altă față, după prestațiile șterse cu Chindia Târgoviște și Mureșul Deva. Echipa lui Stelian Gherman a jucat relaxat și a oferit un meci plăcut celor prezenți în tribune, arătând că echipa poate evolua excelent, dar unul dintre argumente poate fi dat de faptul că partida de pe ”Cetate” nu a fost inclusă în oferta caselor de pariuri.

Unirea: Pascal (cpt.) – Schuller, I. Şerban, Bumbac, M. Oprea – Oara, Negură, Pleniceanu, V. Florea – S. Mureşan, M. Petrescu. Rezerve: Lasc – N. Oltean, I. Stan, Potopea, Ciofu, Pecarov, Contor. Antrenor: Stelian Gherman.

 
 
 

Publicitate

Publicitate