În ultima etapă a turului din play-out-ul Juniorilor B, Unirea Alba Iulia a câștigat, cu scorul de 5-0, pe terenul secund al Stadionului „Cetate” din Alba Iulia, împotriva celor de la CSȘ Reghin. 

Pe un teren îmbibat de apă, plus o ploaie torențială pe parcursul reprizei secunde, albaiulienii au intrat la pauza meciului cu un scor alb. Golul albaiulienilor a fost marcat de Iancu în minutul 60. Avantajul a fost mărit de Nicola, în minutul 66, după o fază excelentă făcută de Filip Morar, pe partea stângă. Două minute mai târziu, scorul a fost dus la 3-0, după o lovitură liberă executată perfect de același Filip Morar. Diferența a crescut la patru goluri în minutul 72,  de același Iancu, care a profitat de o greșeală a portarului oaspete.  Rezultatul final a fost stabilit de Rahovean, în minutul 88, care a marcat un eurogol de la aproximativ 25 de metri.

Antrenorul Florian Brumaru a trimis în teren următorul „11”: Podar, Rodean, Iancu, Cioplantă, Alexievici, Muntean, Buda, Monescu, Rahovean, Oană, Culda.  Au mai intrat: Fulea, Morar, Nicola, Goguța.

Etapa viitoare, elevii antrenați de Florian Brumaru, se vor deplasa le Sebeș, pentru o partidă cu LPS-ul din localitate, meci ce se va disputa în data de 26 mai, de la ora 14:00.

 
 
 

Publicitate

Publicitate