Unirea Alba Iulia a făcut instrucție cu CS Mioveni, formație care venea pe „Cetate” în căutarea victoriei, dar elevii pregătiți de Stelian Gherman au trecut peste toate vicisitudinile existente la club și au reușit să producă o nouă surpriză.

Echipa lui Gherman a început partida cum nu se putea mai bine, Istrate l-a învins pe Remus Dănălache cu un șut de la 20 de metri, mingea a fost deviată de un apărător al oaspeților și s-a oprit în plasa porții lui Dănălache.

În minutul 37 Călin Tiut a dat mari emoții suporterilor albaiulieni. Acesta l-a faultat în careu pe Năstăsie,dar execuția lui Emil Dică de la punctul cu var nu l-a putut păcăli pe Călin Tiut.

În minutul 59 Unirea Alba Iulia avea să conducă cu 2-0 după ce Petrescu l-a învins pe Dănălache după o combinație frumoasă a elevilor lui Stelian Gherman. Avea să fie 3-0 pentru Unirea Alba Iulia după ce Tudor Mândrușcă a înscris cu o lovitură de cap . În minutul 63  Dică s-a distrat cu apărarea albaiuliană și l-a învins pe Tiut cu un șut sub transversală.

În urma succesului de la Alba Iulia, „alb-negrii” au acumulat 9 puncte. Etapa viitoare Unirea Alba Iulia va sta.

 

Comentarii

  1. Unirist spune:

    E Dica a marcat golul oaspetilor si daca nu ma insel penalty-ul lor a fost scos de extrema dreapta( nr 9), nu de Nastasie!

 
 

Publicitate

Publicitate