Unirea Alba Iulia a pierdut, sâmbătă, în fața a aproximativ 250 de spectatori, cu 1-0, în fața echipei Chindia Târgoviște. Prima repriză a fost la discreția echipei din Târgoviște, formație care a avut 4-5 ocazii clare de a marca, iar, în minutul 26, fostul jucător al Unirii Alba Iulia, Boby Verdeș a deschis scorul.

Antrenorul Stelian Gherman a început partida fără Constantin Bumbac, fotbalist care a intrat din câte se pare în dizgrațiile antrenorului albaiulian. În prima repriză, portarul Adrian Pascal a limitat proporțiile scorului, în vreme ce elevii lui Gherman au dat primul șut pe poartă, în minutul 45, când Florea a tras încercat să marcheze, iar Perianu a respins, mingea a ajuns la Mureșan şi acesta din urmă a tras peste poartă.

Partea secundă a început cu dominarea Unirii, dar nici târgoviștenii nu s-au lăsat mai prejos. Au trimis mingea în bară, din lovitură liberă. Mureșan a ratat și el în partea secundă, iar forcing-ul ofensiv al Chindiei a fost stopat de ocaziile uniriștilor.

Dispută suspectă pe ”Cetate”? Meci blocat de casele de pariuri

Casele de pariuri din România au  blocat în ziua meciului partida dintre Unirea Alba Iulia – Chindia Târgoviște. Dacă vineri cotele erau egale, 2,45 pentru victoria ambelor echipe, sâmbătă, Unirea Alba Iulia avea o cotă de 3,50, iar Chindia 1,80. În general, astfel de meciuri sunt ”blocate” de casele de pariuri, din cauza sumelor uriașe pariate pe una din cele două combatante.

Flavius Stoican, luat ”la mână” de galerie

În partida de la Alba Iulia, Chindia Târgoviște a beneficiat de un grup de  aproximativ 40 de susținători. Aceștia  nu au uitat că echipa lor nu trece prin cele mai bune momente, iar ultrașii din Târgoviște l-au taxat pe Stoican pentru acest lucru. ”Stoicane te-ntrebăm, oare când mai câștigăm”, a fost unul dintre sloganurile preferate a galeriei venite din Târgoviște.

Golul lui Verdeș i-a mai liniștit pe fanii Chindiei, dar chiar și așa echipa lor nu a arătat ca o adevărată pretendentă la Liga I.

Unirea Alba Iulia: Pascal (cpt) – N. Oltean, Schuller, Potopea, M. Oprea – Cl. Oară, Negură, Pleniceanu, Ianc – Pecarov, S. Mureşan. Rezerve: Lasc – I. Stan, Bumbac, Ciofu, I. Grozav, Militaru, V. Florea. Antrenor: Stelian Gherman

Chindia Târgoviște: Perianu (cpt.) – D. Pătru, S. Buşu, C. Dinu, Morariu, G. Honciu – I. Şerban, R. Dobre, Cr. Poiană, – B. Verdeş, Negoescu. Rezerve: Omuţ – Banu, I. Radu, C. Calu, B. Gavrilă. Antrenor: Flavius Stoican.

Unirea Alba Iulia a rămas pe locul 10 în urma acestui eșec, în vreme ce Chindia continuă să spere la locul trei, ocupat de Gaz Metan Severin. Elevii lui Gherman vor juca în runda următoare, ce va avea loc miercuri, cu Mureșul Deva.

 

Comentarii

  1. anonim spune:

    intrebati pe negura, potopea, olteanu, schuller, pascal, pleniceanu, oprea si gherman ce au pus la pariuri.

  2. domotek spune:

    să le fie RUŞINE ! mai bine s-ar desfinţa.am scăpa de nervi ! să ştiu că merg pe jos dar miercuri sunt la Deva să-i văd . dacă şi meciul ăla-l pierd…nici nu mai urc trepţile stadionului .

 
 

Publicitate

Publicitate