Unirea Alba Iulia nu a reușit să treacă de Luceafărul Oradea, în ultimul amical din această pauză competițională. Chiar dacă au condus cu 1-0, grație golului marcat de Oltean, elevii lui Stelian Gherman au fost egalați, pe final, de Roșu.

Unirea Alba Iulia s-a prezentat destul de modest în prima parte a jocului, în vreme ce orădenii au avut câteva oportunități de a marca. Partea secundă a jocului a fost mai animată, Mureșan, Oara și Militaru dând emoții portarului de la Luceafărul Oradea. Unirea a deschis scorul prin Nicolae Oltean (minutul 55), care a șutat sub transversală.

Golul egalizator a fost reușit de Roșu, în minutul 77. Acesta a înscris după ce orădenii au mai trecut de câteva ori pe lângă egalare. Unirea Alba Iulia pare departe de a fi în forma pe care a arătat-o în turul campionatului. În amicalul de sâmbătă, doar intervențiile lui Pascal au făcut ca scorul să rămână același.

Unirea Alba Iulia a jucat cu: Pascal – Schuller, Bumbac, Șerban, Bucurică – Oară, Militaru, Florea, Petrescu – Pecarov, Mureșan. Au mai intrat: Lasc, Oprea, Grozav, Ianc, Coțolan, Negură, Mariș și Potopea.

 
 
 

Publicitate

Publicitate