Meci slab făcut de Unirea Alba Iulia și CFR Simeria, pe Stadionul ”Pielarul” din Sebeș. În prima repriză, ocaziile au fost puține la cele două porți, iar Mureșan și Pepenar, de la oaspeţi au fost aproape de a marca. Scorul pauzei a fost 0-0, pentru ca în actul secund Pecarov să puncteze pentru 1-0, fază la care oaspeții au cerut fault în atac (pe bună dreptate) în minutul 53, în urma unei pase date de Petrescu.

Trupa lui Gherman nu arătat mare lucru în jocul cu divizionara terță, CFR Simeria, ba mai mult, în debutul părții a doua, echipa antrenată de fostul portar al Unirii, Marius Opric a fost aproape de a marca.

Unirea Alba Iulia a jucat cu: Pascal – Schuller, Bumbac, Șerban, Bucurică – Oara, Militaru, Pleniceanu, Petrescu – Mureșan Pecarov. Au mai intrat: Lasc, Potopea, Negură, Ciofu, Grozav, Stan, Ianc,  Oprea.

În săptămâna următoare, Unirea Alba Iulia va mai disputa un meci de pregătire, adversarul cel mai probabil fiind, Luceafărul Oradea.

Arțăgoși doar la încăierare

Chiar dacă nu au arătat mare lucru pe teren, cele două echipe s-au dovedit a fi mai pricepute la scandal. Imediat după marcarea golului, fundașul Bogdan Bucurică a driblat un adversar, jucătorul Simeriei l-a faultat pe fundașul Bucurică, iar acesta l-a îmbrâncit pe fotbalistul divizionarei terțe, provocând o încăierare generală.

Tot în această iarnă, tot în urma unui fault la Bucurică, disputa dintre Unirea Alba Iulia și FC Cisnădie s-a întrerupt, în urma unei faze similare.

 
 
 

Publicitate

Publicitate