Joi, pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia a debutat turneul zonal la Juniori B, cu partida dintre Unirea Alba Iulia și Poli Timișoara. După ce, în prima repriză, Unirea Alba Iulia și Poli Timișoara s-au întrecut în ratări, în partea secundă, Poli Timișoara a marcat  de două ori, iar a doua reușită a bănățenilor a fost din ofsaid.

Elevii lui Florian Brumaru au fost ușor dominați în prima repriză, iar, în partea secundă, ”alb-negrii” au încasat primul gol, în minutul 44 – Bărbuț. Același Bărbuţ avea să facă 2-0, dintr-un gol marcat din poziție de ofsaid.

După marcarea golului doi al timișorenilor, Unirea Alba Iulia a avut o tresărire de orgoliu și şi-a creat două oportunități de a marca, la centrarea lui Maxim, dar și la execuția lui Constantea. De menționat sunt greșelile lui Șandru, la ambele goluri marcate de Timișoara.

”Pot să spun că jucătorii au avut o prestație bună, jocul a fost spectaculos, cu  multe faze de poartă, din păcate noi nu ne-am fructificat ocaziile. Ei, din același număr de ocazii, au marcat două goluri. Eu de obicei nu comentez arbitrajul, sunt convins că poate fi o eroare, pentru că și ei sunt oameni și pot greși, dar niciodată nu o să caut scuze sau să încerc să acopăr un rezultat prin prestația arbitrilor ”, a declarat Florian Brumaru, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

În cealaltă partidă de joi, Universitatea Cluj a învins Pandurii Târgu Jiu cu 2-0. La ambele jocuri au asistat Sorin Corpodean (președintele AJF Alba) și Ioan Mărginean (Universitatea Cluj).

”Mi s-au părut două echipe robuste, iar din punct de vedere organizatoric echipa mea este la nivelul celorlalte și poate un pic peste, dar suntem sub cele trei din punct de vedere al părții fizice, acolo stăm prost”, a mai spus Brumaru.

Pentru Poli Timișoara au evoluat și fotbaliștii originari din județul nostru, Chiș și Scheau.

Florian Brumaru a mizat pe: Clipici – Stoica, Constantea, Șandru – Matei, Morar, Ioani, Buda, Tamaș – Lasconi, Maxim.

 

Comentarii

  1. florin salam spune:

    sefule fa poze tot meciu sa aiba si rezervele o poza :)))

 
 

Publicitate

Publicitate