În Sala de Sport a Universității „1 Decembrie” a avut loc vineri, în ultima zi a programului „Școala Altfel”, o lecție de educație fizică. În parteneriat cu UAB, elevii și profesorii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” s-au întrecut la fotbal și volei.

În această săptămână s-au desfășurat diferite activități extrașcolare în toate liceele din țară prin proiectul „Școala altfel”.  Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia a petrecut ziua de vineri în compania studenților de la Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia, cu care au jucat fotbal și volei. Meciurile au fost atractive atât pentru elevi, cât și pentru studenți, iar fiecare participant a pus accentul pe mișcare și nu pe rezultatele din competiție.

Iată rezultatele competiției ce s-a desfășurat în Sala de Sport a Universității „1 Decembrie” din Alba Iulia:

Fotbal (băieți):

Universitatea „1 Decembrie” Alba Iulia – Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” 7-2 (meci demonstrativ între profesorii celor două instituții);

Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” – Facultatea de Educație Fizică și Sport 1-5

Facultatea de Științe Economice – Facultatea de Educație Fizică și Sport 4-1

Facultatea de Științe Economice – Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” 2-4

Volei (fete): 

Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia – Universitatea „1 Decembrie” Alba Iulia 0-3 (25-14, 25-15, 25-15)

Atât la pauza acestor partide, cât și între ele s-au desfășurat diferite activități. Publicul prezent s-a delectat cu două demonstrații de Judo și Taekwondo, dar și cu mișcări de dans susținute de frumoasele majorete ale Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate