Peste 30 de juniori au fost supervizaţi, miercuri, pe Stadionul „Cetate”, de Ştefan Iovan şi Adrian Bumbescu. Acţiunea a fost organizată de Federaţia Română de Fotbal.

Jucătorii selecţionaţi vor merge la Bucureşti, unde vor participa la o altă acţiune de selecţie. Fotbaliştii din Alba Iulia i-au impresionat pe cei doi scouteri şi vor fi anunţaţi dacă au fost selectaţi pentru următoarea etapă.

„Am venit  împreună cu antrenoul principal, Adrian Bumbescu pentru a participa la selecţia de 1997, pentru că e o grupă de un an înfiinţată pentru a cuprinde toată ţara şi pentru a nu scăpa nici un jucător talentat. Noi ne dorim să nu pierdem jucători buni şi ne dorim să facem un nucleu foarte puternic pentru toate loturile naţionale. După acţiunea de aici, cei mai buni vor ajunge la Bucureşti pentru a fi testaţi pe 5 decembrie, pentru a fi văzuţi de mai multe persoane. Din punctul meu de vedere, copii talentaţi sunt foarte mulţi, trebuie să facem în aşa fel încât echipele de tineret şi echipa mare să aibă resurse umane, pentru ca încet, încet să redevenim ce am fost”, a declarat Ştefan Iovan, antrenor coordonator la loturile naţionale de juniori.

Printre cei care vor superviza selecţia de la Bucureşti îi putem aminti pe Florin Marin, Dan Apolzan, Ştefan Iovan, Adrian Bumbescu, iar lista poate continua.

 
 
 

Publicitate

Publicitate