Tomas Bilek, Petru Eleș, Katya Abramzon, Tereza Brantlova, Eniko Laza și Laura Papp s-au întâlnit, duminică, cu fanii echipei CS Universitatea. Chiar dacă nu au fost prezenți toți membrii galeriei, aceștia au discutat cu staff-ul echipei din Alba Iulia detalii organizatorice, dar și anumite lucruri care țin de echipă și de galerie, pentru sezonul următor.

Întâlnirea a avut ca scop familiarizarea membrilor galeriei cu noile sportive, dar și întemeierea unei relații cât mai apropiate între cei care susțin echipa din tribune.

Membrii galeriei au discutat inclusiv strategii prin care să animeze  o mai mare parte a sălii și nu doar colțul rezervat galeriei. Întâlnirea a durat aproximativ două ore, timp în care cei prezenți s-au amuzat, au rememorat anumite partide din sezonul trecut și, nu în ultimul rând, fanii echipei CSU Alba Iulia au socializat cu sportivele formației, față în față și nu prin intermediul unei rețele de socializare. Mișcarea de duminică a fost apreciată de către toți participanții. Mai mult, aceștia au mărturisit că vor mai exista astfel de întâlniri și după debutul sezonului.

 

Comentarii

  1. Danny spune:

    pacat ca suntem prea putini cand echipa merita atata :( cine stie, poate s-o schimba ceva!

 
 

Publicitate

Publicitate