IMG_6283Sâmbătă, la baza sportivă Winners Club Țălnar, a debutat Cupa „Hagi-Danone”, ediția 2014. Primul joc al campionatului a avut loc între Rival Alba Iulia și Unirea Juniors, partidă câștigată de Unirea Juniors cu 2-0, însă capul de afiș al zilei a fost jocul dintre Viitorul Abrud și Unirea Alba Iulia, dispută câștigată de echipa din Abrud cu 2-0.

Unirea Juniors a învins cu șansa Rival Alba Iulia cu scorul de 2-0, la capătul unei partide presărată cu ocazii mari la ambele porți. Tot 2-0 a învins și Olimpia Aiud pe Viitorul Aiud, într-o partidă în care jocul a fost dominat de Olimpia Aiud, echipă pregătită de Remus Țălnar.

Europa Alba Iulia a învins CSS Blaj cu 4-2. Formația lui Neluțu Popa a dominat clar jocul și s-a impus chiar dacă gruparea din Blaj a încercat să obțină măcar o remiză.

Scorul rundei a fost realizat de CSO Cugir. Gruparea de sub „Drăgana” a reușit să învingă cu 5-1 pe Kinder Alba Iulia, după o partidă frumoasă.

Cel mai așteptat meci al zilei a fost derby-ul dintre Unirea Alba Iulia și Viitorul Abrud. După o primă repriză în care cele două echipe nu au reușit să marcheze, partea secundă a adus și modificarea tabelei de marcat. Viitorul Abrud a marcat de două ori și a învins cu 2-0 Unirea Alba Iulia, iar gruparea abrudeană este favorită la câștigarea trofeului din acest an.

 
 
 

Publicitate

Publicitate