IMG_4321Duminica de rusalii este o zi importantă pentru AJF Aba. 74 de membrii afiliați participă la Adunarea Generală a AJF Alba, iar astăzi vom afla cine va fi președinte, vicepreședinte. 

Reamintim că la funcția de președinte sunt trei candidați, este vorba de Sorin Corpodean, Augustin Damian, Iulian Nichimiș, în vreme ce la vicepreședinte candidează Mihai Dăscălescu, Ovidiu Hulea și Ioan Moldovan.

A început Adunarea Generală. Lipsesc doar doi membrii afiliați. Olimpic Vinerea și ACS Băgău. Astfel, vor fi 74 de persoane cu drept de vot.

Adunarea generală a început cu alocuțiunea președintelui Sorin Corpodean și cu aprobarea ordinii de zi.

Reîmprospătați pagina la fiecare 5 minute pentru a fi la curent cu ceea ce se petrece la adunarea generală.

UPDATE 10:59: Arena Alba Iulia (Ciprian Brânză),  Langentahl Valea Lungă (Dan Aldea), Viitorul Tărtăria (Petru Muntean), au fost numiți scrutatori (ei vor verifica buna defășurare procesului de vot).

UPDATE 11:05: S-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Dragoș Damian, iar de anul viitor, Campionatul Speranțelor va purta numele regretatului fotbalist.

UPDATE 11:15: Trezorierul Ioana Maria Marin a luat cuvântul pentru a prezenta situația financiară și cheltuielile făcute de AJF Alba.

UPDATE 11:30: Ioan Moldovan, a ridicat o problemă financiară, însă, atât contabila cât și președintele Sorin Corpodean, i-au explicat candidatului la postul de vicepreședinte că greșește și ce greșește.

UPDATE 11: 40: Ovidiu Hulea l-a întrebat pe Ioan Moldovan, un alt candidat la postul de vicepreședinte, „Unde a fost în cei patru ani?”, iar răspunsul acestuia nu l-a convins pe oficialul echipei din Sântimbru.

UPDATE 11:50: Prima parte se apropie de final. Urmează o pauză, după care vor începe alegerile. 

UPDATE 11:55: Ionel Danciar de la CS Zlatna, a ridicat o problema, în care îi acuză pe toți cei trei candidați de faptul că nu și-au prezentat planurile pentru viitorul mandat.

UPDATE 12:05: Ion Moldovan a ridicat problema statului, iar Sorin Corpodean a replicat faptul că „la recomandarea FRF” nu a fost schimbat statutul, iar în luna noiembrie 2011, AJF Alba a primit un aviz, prin care echipele care aparțineau de primării nu mai puteau vota în cadrul adunărilor generale.

UPDATE 12:15: Pauză, urmează votul pentru președinte și vicepreședinte.

UPDATE 12:40: Pauza s-a încheiat, urmează procesul de vot. 

IMG_4373UPDATE 12:45: Participantul FRF, vicepreședintele AJF Alba, Octavian Goga, a deschis un scurt monolog, iar apoi, va urma, procesul de votare.

UPDATE 12:54: Octavian Gog, explică acum, procedurile tehnice de votare pentru posturile de președinte și vicepreședinte. Acesta a înmânat comisiei de validare 74 de buletine de vot. 

UPDATE 13:02: Corpodean, Nichimiș, Damian, aceasta este ordinea în care candidații își vor prezenta platforma program. 74 de buletine de vot au fost oferite comisiei.

UPDATE 13:08: Sorin Corpodean și-a prezentat platforma program, în doar câteva cuvinte. Așa cum ne-a obișnuit, fostul președinte al AJF Alba a fost scurt și la obiect. 

UPDATE 13:22 Iulian Nichimiș și-a prezentat programul pentru un eventual mandat la funcția de președinte a AJF Alba.  Acesta a specificat că se gândește să renunțe la taxele pentru juniorii C și D (taxe de înscriere în competiție, taxe de transfer, cartonașe galbene). 

UPDATE 13:30: Augustin Damian, a precizat că va elimina toate taxele la nivel de copii și juniori. Încearcă să reducă cheltuiala cu autoturismul AJF. Va încerca să controleze permanent, comisiile din cadrul AJF.

IMG_4414A ÎNCEPUT PROCESUL DE VOT

 UPDATE 13:41 Se votează pentru președintele AJF Alba. 

UPDATE  13:53 Liga a IV-a, și cele trei serii de Liga a V-a, au votat, urmează reprezentanții echipelor de copii și juniori.

UPDATE 14:00 Procesul de vot s-a încheiat. Urmează numărătoarea voturilor.

UPDATE 14:04: Voturile au fost numărate, urmează să aflăm rezultatul. Luptă strânsă între cei trei candidați

UPDATE 14:10: Voturile au fot numărate, Corpodean 35, Damian 10, Nichimiș 28, 1 vot anulat.

UPDATE 14:30 Se votează pentru turul doi. Lupta se duce între Nichimiș și Corpodean.

UPDATE 14:35: A început numărătoarea voturilor din turul secund.

UPDATE 14:45: Al doilea tur de vot

UPDATE 15:26: Ovidiu Hulea ste noul vicepreședinte

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate