IMG_2789Sâmbătă, șoferii din Alba Iulia au avut parte de o nouă provocare din partea IPJ Alba. Cu ocazia Zilei Poliției Române, pasionații de automobilism au participat la o competiție de îndemânare auto, concurs adjudecat de Robert Kirschner. 

Ziua a debutat cu proba de karting, după care seniorii au încins asfaltul în fața stadionului „Cetate” din Alba Iulia. Proba de îndemânare a făcut deliciul celor peste 50 de spectatori.

Această competiție a devenit una tradițională și devine tot mai populară. Printre mașinile participante s-a făcut remarcat și un Lexus.

La startul acestei competiţii s-au aliniat 12 concurenţi, precum şi copii din cadrul Clubului de Karturi al Palatului Copiilor Alba Iulia.

Clasamentul a fost următorul:

La categoria „copii”, clasa PUFO, podiumul a arătat în felul următor: 1. Andrei Negrescu, 2. Mario Hârceagă, 3. Ionuț Poitoș

La clasa Mini au existat doar două premii: 1. Mircea Banciu, 2. Alexandru Lazăr.

La categoria Kadet, au fost tot două premii, cucerite de: 1. Nataniel Pădurean, 2. Daniel Popa.

La proba de îndemânare auto clasamentul a fost următorul: 1. Robert Kirschner, 2. Gabriel Suciu, 3. Tudor Pop, 4. Ioan Gherman.

La finalul probelor, Iulian Tomuța a oferit un moment de drifting, iar spectacolul s-a desfășurat până când cauciucurile de pe spate ale bolidului său au explodat.

 
 
 

Publicitate

Publicitate