Pentru al doilea an consecutiv, Alba Iulia a găzduit All Star Game. Cele mai bune sportive din Liga Națională de Baschet Feminin s-au întâlnit pentru a oferi un spectacol care a încheiat cele trei zile în care putem spune că Alba Iulia a devenit Capitala Baschetului Feminin din România.

Partida s-a încheiat cu scorul de 113-100 pentru NORD  (pe sferturi, 25-23, 42-23,  22-27 și 24-39).

Meciul All Star Game a fost cireașa de pe tort! După două zile de Final Four, Alba Iulia a încheiat marea sărbătoare cu meciul All Star. Presărat cu de toate, aruncări de trei puncte, concursuri pentru fani, aruncarea norocoasă, dar și cursa în sac pentru copii.

După prima repriză în care n-au lipsit schimbul de pase cu arbitrii, jucătorii de rezervă sau jocul în șase sau șapte jucătoare, a urmat pauza în care Flaviu fără „S” și Ricky au încântat audiența, iar într-un time out fetele de la echipa lui Dan Fleșeriu și Miroslav Popov au dansat deghizate în personaje din desene animate pe „Harlem Shake”.

Show-ul oferit jucătoare a fost unul inedit, iar după All Star Game, sărbătoarea s-a mutat la Hotel Parc.

Aruncarea norocoasă a fost ratată!

O localnică a fost norocoasă doar pe jumătate la All Star Game, deoarece copilul ei a primit „mingea norocoasă” din partea sportivelor, iar înaintea sfertului patru aceasta și-a încercat norocul pentru a câștiga 1.000 de euro. Din nefericire însă, nu a marcat nici de la centru, nici de la trei puncte, de sub panou sau de la aruncări libere, ratând șansa de a lua (1000, 500, 300 sau 200 de euro).

Duelul antrenorilor: 1-0 pentru Nini!

Pentru ca spectacolul să fie total, cei doi antrenori s-au încăierat prietenește, iar arbitrii au oferit câte două aruncări libere. Antrenorul Florin Nini l-a învins la aruncări libere pe Dan Fleșeriu, cu scorul de 1-0. Cei doi au fost aplaudați la scenă deschisă de cei prezenți.

După puțin timp, pe teren și-a făcut apariția și mascota CSU Alba Iulia, care a și marcat pentru echpa nordului.

Mărginean de la SUD, cu tricolorul pe frunte

În semn de solidaritate față de Sabina, eleva din Covasna, Gabriela Mărginean a purtat în sfertul 4 o bentiță tricoloră pe frunte, dar și mai multe panglici în jurul corpului.

Gestul Gabrielei nu a fost fără efect: a fost aclamată la scenă deschisă de către publicul albaiulian.

La finalul serii, Gabriela Mărginean a fost desemnată cea mai completă jucătoare, în vreme ce concursul de aruncări de trei puncte a fost cucerit de Milica Ivanovic.

Jasmine Bailey a fost aleasă Miss Baschet 2013, sportiva fiind componentă a lotului de la BC Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

 
 
 

Publicitate

Publicitate