În cadrul etapei cu numărul XX din Divizia A la handbal feminin, HC Alba-Sebeş a reuşit doar un egal pe terenul echipei SCM Universitatea Piteşti. Scorul final a fost de 26-26, după ce echipa din Sebeş a avut un avantaj de 6 goluri la pauză (15-9).

După o primă repriză foarte bună, în care jucătoarele din Sebeş şi-au creat un avantaj confortabil la pauză, acestea n-au mai reuşit să-şi adjudece victoria, din cauza revenirii gazdelor, care au fost la un pas de victorie în ultimele faze ale partidei.

„Meciul a fost unul bun, disputat, cu două reprize foarte distincte. În prima repriză am dominat jocul, iar la pauză am reuşit să intrăm cu un avantaj de şase goluri, în timp ce în repriza secundă am avut o cădere de joc nejustificată. Echipa adversă ne-a ajuns din urmă pe un fond de arbitraj îndoielnic, dar nu cred că aici s-a pierdut victoria. În sală a fost foarte cald, iar noi la pauză am schimbat primul şapte aproape complet, iar când le-am introdus înapoi a fost prea târziu”, a declarat Virgil Costea, preşedinte HC Alba-Sebeş.

Pentru HC Alba-Sebeş au marcat: Andreea Predoi 2, Bianca Bogdan 6, Paula Chirilă 5, Ana Ciolan 2, Oana Bidaşcu 6, Paula Hoha 1, Alexandra Oncu 4.

Etapa viitoare, HC Alba Sebeş va întâlni pe CSS Caracal, joc ce se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş.

Sursa foto: http://sportarges.ro

 
 
 

Publicitate

Publicitate