După o competiţie lungă, de aproape un an, campionatul organizat de Winners Club Țălnar și-a desemnat câștigătorii.  Lupta pentru supremație s-a dus în două serii Play-off și Play-out. Cele două echipe care au reușit să cucerească primul loc au fost RMC24 (campioana supremă a ediției 2011-2012) și Dream Team (echipa care a încheiat sezonul pe primul loc în Play-Out).

În campionatul Play-off prima poziție a fost ocupată de RMC24,  pe locul secund s-a aflat Inter Ciugud, în vreme ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Erik Team. A fost premiat și locul patru, poziție pe care s-a situat echipa Gruppo Arnsberg. Cel mai bun jucător a fost desemnat Daniel Lupșan (Inter Ciugud). Cel mai bun marcator a fost Andrei Cernea (Gruppo Arnsberg), cu 95 de goluri marcate. Titlul de cel mai bun portar al competiției a fost desemnat  Silviu Șandru, cu doar 28 de goluri primite în 13 etape.

În campionatul Play-out, locul 1 a fost adjudecat de echipa Dream Team (a câștigat seria fără nici o înfrângere), în vreme ce pe poziția secundă s-a aflat gruparea Tulnicului Players, podiumul fiind încheiat de Red Zone. Locul patru a fost cucerit de echipa Edromec, formație alcătuită din jucători cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani. Cel mai bun fotbalist din Play-out a fost desemnat Claudiu Tătar (Edromec), în vreme ce golgheterul competiției a fost Marius Florea cu 66 de goluri marcate. Titlul de cel mai bun portar a fost obținut de Cătălin Crăciun (Dream Team) cu 27 de goluri primite în cele 13 partide.

Premiile au constat în plicuri cu bani, diplome, medalii și cupe, iar la final toți cei prezenți au putut savura un mic și o bere într-o atmosferă răcoroasă și plăcută. La festivitatea de premiere a asistat și Cornel Țălnar, sufletul întrecerilor organizate la baza Winners Club Țălnar.

După festivitatea de premiere a urmat un party în cadrul căruia Radu Production a avut grijă să-i distreze pe cei prezenți, purtându-i pe toate ritmurile muzicii.

 

Comentarii

  1. un suporter al Craiovei spune:

    a fost adevarat ? ma tot intreb :))))

  2. un suporter al Craiovei spune:

    dar stim cu totii ca e din ce in ce mai slab campionatul la baza Talnar si pacat ca nu vine cu ceva nou baza asta 😉 , de primele echipe clasate ce sa va spun : rmc – din 13 meciuri jucate 4 castigate cu 3 – 0 prin neprezentarea adversarului :)) , inter ciugud – 13 meciuri jucate 3 castigate cu 3 – 0 tot prin neprezentarea adversarului :))) si de Erik Team inafara ultimului meci jucat impotriva echipei Rmc nimic de reprosat , felicitari oricum si din partea fanului Craiovei :)))) pentru echipa Rmc.

 
 

Publicitate

Publicitate