IMG_9399Clubul albaiulian Top Dance a fost prezent, în weekend, la Napoca Dance Festival, iar trei perechi de dansatori au ajuns în finală. Dragoș Han şi Larisa Muntean au reușit să obțină locul II, în cadrul categoriei Open Basic Latino (5 dansuri latino) 12-15 ani, Șerban Clit şi Laura Cristea – locul V, clasa E 14-15 ani; Vlad Dragomir şi Adriana Tudor – locul IV, Hobby 14-15 ani.

Napoca Dance Festival – o competiție desfășurată la Cluj Napoca, a reușit să strângă la start, peste 450 de dansatori, sâmbătă 19 noiembrie.

Adidasi de sala sport pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sportive cu reduceri 60-80% de la cele mai mari branduri . Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii

De asemenea, competiția internațională, desfășurată la Nove Zamky – Slovacia, a oferit prilejul perechi Șerban Clit – Laura Cristea, să triumfe, să reușească să urce pe cea mai înaltă poziție, clasa E (6 dansuri), categorie de vârstă 12-15 ani.

„Sunt foarte fericit. Am reușit prin perechile clubului, în acest weekend, , clasări pe podium la competiții naționale și internațională. Rezultatele vin și trec, fie ele bune sau mai puțin bune, dar momentele petrecute împreună pentru obținerea și la momentul obținerii unui succes rămân mereu atârnate pe peretele dezvoltării noastre. Am înrămat frumos un tablou plin de muncă, efort, pasiune, dedicație și dans, mult dans, pentru că este ceea ce iubim atât de tare! Eu ca și antrenor m-am bucurat enorm de tot parcursul acestor ani, iar bucuria cea mare în momentul victoriei le-a aparținut copiilor și părinților! Îi felicit pe dansatorii mei, pe părinții lor, ma bucur foarte tare pentru realizarea noastră ca și echipă. Top Dance 2007 a primit o nouă confirmare a valorii și performanței clădite în ani de muncă și mă bucur că am alături copii dedicați și puternici și părinți care înțeleg că pasiunea și fericirea copiilor lor este mai presus de orice! Toate rezultatele obținute de copii au în spate părinți implicați și conștienți de pasiunea copiilor lor, și cu voia dumneavoastră, un antrenor dedicat! Le multumesc sincer tuturor pentru că fac parte din familia Top Dance. Privind către viitor, ne așteaptă încă multe competiții în acest sezon dar suntem pozitivi și energici în abordarea acestora. Ne bucurăm efectiv de ceea ce facem și cred că aici este cheia succesului nostru, mai mic sau mai mare, acest lucru îl va demonstra timpul! Astăzi ne bucurăm de toate perechile și toate realizările lor. Avem cu ce să ne mândrim, am un grup mare și plin de copii și sportivi minunați”, a spus antrenorul Alin Roşa.

Sâmbătă, 17 decembrie, Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia va găzdui Gala Top Dance, a IV-a ediție.

Top Dance dorește să își premieze perechile care au oferit din nou clubului șansa de a promova județul Alba prin cele peste 100 de clasări pe podium, la competiții naționale și internațional, în anul competițional 2016.

 
 
 

Publicitate

Publicitate