Primul meci din acest an al echipei Progresul Fărău s-a desfăşurat în etapa a doua a seriei I din Liga a V-a şi s-a încheiat cu scorul 1-1. Fărăul a stat în prima etapă, deoarece Perla Jidvei s-a retras din campionat.

Înaintea meciului, oamenii adunaţi la terenul de fotbal din Fărău s-au „îmbătat” cu voie bună, sărbătorind începutul campionatului cu mici, bere şi muzică populară. La meci au fost prezenţi aproximativ 100-150 de persoane de toate vârstele, veniţi să-şi susţină echipa din localitate. Meciul a început însă fără vedeta echipei, Ovidiu Maier, acesta absentând, din cauza unei răceli.

Scorul final a fost de 1-1, iar golurile partidei au fost marcate de către Simon, în minutul 31, dintr-un penalty, respectiv Tompi, în minutul 37, după o acţiune personală.

După încheierea partidei, jucătorului Huszar i-a fost luată legitimaţia, din cauza injuriilor aduse la adresa arbitrilor, atât în timpul partidei, cât şi la finalul ei.

Dar să vedem şi cele două distribuţii:

Progresul Fărău: Buciumaş, Szekely, Burian, Milic, Huszar, Muntean, Şerban (Lucăcel 74), Simon (Vereş 46), Lăcătuş, Maick, F. Chirilă

Crăciunelul de Jos: S. Coman, Mihu, C. Coman, Boldea, Popa, Câmpean, Comşa (Ser. Orban 68), Zudor, Stoica (Jidvean 55), Tompi, Sev. Orban (Szocaci 60)

Arbitrul partidei a fost Alexandru Deneş, ajutat la cele două margini de către Alexandru Văidean şi Raul Muntean.

Observator din partea AJF a fost Florin Hanca.

Tot în etapa a II-a din cadrul Seriei I a Ligii a V-a s-au desfăşurat următoarele partide:

Viitorul Biia – Langenthal Valea Lungă 2-3

Inter Mihalţ – AS Pănade 2-2

Avântul Sâncel – Partizanii Sînmiclăuş 2-5

Unirea Cergău – Dacia Mihalţ 1-0

Spicul Bucerdea – AS Cetatea 2-3

 

Comentarii

  1. horatiu spune:

    HUSZAR ASTA INJURA CA LA USA CORTULUI. EL TREBUIE SA FIE EXEMPLU, CA ESTE PROFESOR DE SPORT LA FARAU. DAR ARE PROBLEME CU VIATA DE ZI CU ZI, CU BAUTURA SI CU PACANELELE. IN REST E COPIL BUN.

 
 

Publicitate

Publicitate