IMG_3154Finalul de meci a fost de-a dreptul emoționant. Căpitanul Ioan Gherman i-a lăsat locul în teren, dar și banderola de căpitan lui Rareș Damian, fratele regretatului Dragoș Damian. 

Ultimul fluier al centralului Mihai Țîra din Alba Iulia i-a dezlănțuit pe jucătorii din Ciugud, care au sărbătorit victoria cu 1-0, în finala cu Dalia Sport Daia Română ca niște adevărați campioni. Artificii, confetti, medalii și cupa ridicată de căpitanii Nelu Gherman și Rareș Damian a adus bucuria și totodată emoțiile printre jucătorii echipei din Ciugud.

Rareș Damian a dus mai departe, la Galda de Jos, visul fratelui său, Dragoș, fotbalist ce și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni într-un cumplit accident rutier și care era nerăbdător să evolueze în finala de la Galda de Jos.

IMG_3385Tatăl lui Damian, cu cupa-n maîni și cu lacrimi în ochi

Cu o adâncă durere în privire, tatăl lui Dragoș Damian a găsit putere să vină la stadion, să vadă finala în care fiul său, Dragoș ar fi trebuit să evolueze și să se bucure de trofeu.  La final, tatăl lui Dragoș a coborât din tribune alături de jucători, iar după ce fiul lui, Rareș, a ridiat trofeul acesta a luat și el trofeul în mâini și l-a ridicat deasupra capului.

 

.

 
 
 

Publicitate

Publicitate