10357441_747637895288091_8145141272356301057_nVești bune pentru fotbalul din județul Alba. Duminică, după ce Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” a câștigat Cupa „Hagi-Danone”, echipa pentru care evoluează și abrudeanul Radu Pocol  va merge în Brazilia. 

Radu Pocol a marcat trei goluri în turneul final, iar evoluția abrudeanului i-a adus lui Radu titlul de cel mai tehnic jucător al competiției.

„Mă simt bine, am jucat bine în finală. M-am pregătit mult pentru el, înseamnă mult pentru moral. Idolul meu este Lionel Messi și din România mi-aș dori să joc la Steaua. Mă bucur că merg în Brazilia, vreau să câștigăm și acolo și mă aștept să fie greu”, a declarat Radu Pocol, cel mai tehnic jucător.

Radu Pocol a fost transferat la Academia „Gheorghe Hagi” în 23 februarie 23 februarie 2014, iar după doar câteva luni a obținut primul trofeu individual.

„I-a plăcut lui Hagi mult și cred că au vrut să ofere și un pic de încurajare. El a muncit s-a străduit, ei au decis, acolo toți sunt buni, poate le-a plăcut faptul că Radu a progresat de la fază, la fază. Normal că avem așteptări și în Brazilia. Cred că dacă încep în 15 iulie pregătirile, cred că vor ajunge la un nivel foarte bun. Eu mă bucur că sunt campioni naționali, Academia „Hagi”, e pentru prima dată când câștigă acest titlu”, a declarat Marius Pocol tatăl lui Radu.

Pentru Radu Pocol urmează vacanță până pe 15 iulie, după care alături de staff-ul de la Constanța se va pregăti pentru turneul internațional din Brazilia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate