IMG_4637Vineri, la sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-au desfăşurat competiţii în cadrul proiectului „Fii activ, fii implicat”, derulat de UAB în colaborare cu ISJ Alba.

Ziua a început cu competiția de fotbal, la care au participat șase instituții de învățământ din Alba Iulia, cinci licee și o echipă a studenților: Colegiul Tehnic „Apulum”, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”, Colegiul Economic „Dionisie Pop-Marțian”, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” și Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Partidele s-au desfășurat în sistem eliminatoriu și  au fost înregistrate următoarele rezultate:

Colegiul Tehnic „Apulum” – Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”: 1-0

Colegiul Economic „Dionisie Pop-Marțian” – Liceul Sportiv 2-3

Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” – Universitatea „1 Decembrie 1918” 4-1

LPS Alba Iulia – Colegiul Tehnic Apulum 1-0

Colegiul Tehnic Apulum – HCC Alba Iulia 0-2

Finala: 

LPS Alba Iulia – HCC Alba Iulia 0-1

După competiția de fotbal a urmat un meci demonstrativ de baschet între studentele de la UAB și elevele lui Vali Urian de la LPS Alba Iulia. Printre participante am remarcat-o pe handbalista Paula Chirilă de la HC Alba-Sebeș, în vreme ce la fotbal au fost prezenți mai mulți juniori de la Unirea Alba Iulia, fotbaliști care au fost „puși la respect” de colegii lor de la Horea, Cloșca și Crișan. Echipa celor de la HCC a demonstrat că nu sunt buni doar la învățătură, ci au predat și o veritabilă lecție de fotbal juniorilor care s-au calificat recent în play-off.

Ziua s-a încheiat cu un meci demonstrativ între profesorii de liceu și cei de la universitate.

 
 
 

Publicitate

Publicitate