arcas robert inczeArcaşii albaiulieni s-au întors din nou cu diplome de la un concurs naţional de tir cu arcul. Arpad şi Robert Incze au câştigat primele locuri la categoría Compound Bow Hunter în cadrul competiţiei desfăşurate în weekend la Cluj-Napoca.

Arpad Incze este profesor la Universitatea din Alba Iulia şi Robert, fiul său, este elev la Şcoala “Sf Iosif” din oraş. Cei doi au participat în acest weekend la un concurs de tir cu arcul indoor la Cluj-Napoca, iar Arpad a obţinut locul II la categoria Compound Bow Hunter senior, respectiv Robert – locul I la aceeaşi categorie de arc, dar divizia Junior 2 (14-18 ani).

tir cu arculIstoria se repetă pentru cei doi arcaşi care, acum o lună, s-au întors cu aceleaşi medalii de la un concurs de tip Field (în teren variat) organizat la Zărneşti.

Cei doi arcaşi ai familiei Incze au venit cu câte un premiu de la fiecare concurs la care au participat în acest an.

Arpad a urcat pe prima treaptă a podiumului la etapa din Alba Iulia a Turneului Cetăţilor, concurs de tip open organizat de Federaţia Română de Arc Tradiţional şi Field membru  IFAA.

diplome tir cu arculCel mai bun rezultat „moral” al juniorului Robert a fost un loc 2 la un concurs organizat în judeţul Cluj în luna aprilie, unde, deşi tânărul a concurat în categoria lui de vârstă, punctajul obţinut de el l-a propulsat pe locul 2, dar la categoria adulţi. A renunţat la primul loc de la categoría la care a concurat, pentru diploma mai prestigioasă.

Toate aceste rezultate vin în ciuda lipsei unei locaţii de antrenament corespunzătoare. „Dacă pe perioada verii, din bunăvoinţa Primariei Alba Iulia, ne putem antrena în zone mai ferite ale Şanţurilor Cetăţii, acum., în prag de iarnă, în lipsa unei săli, ne vedem forţaţi să renunţăm la antrenamente”, a spus Arpad Incze.

 
 
 

Publicitate

Publicitate