as unitEchipa de handbal masculin AS Unit Alba Iulia a reușit să obțină prima victorie de la înființarea sa. Băieții lui Sorin Macarie s-au deplasat luni la Sighișoara, unde au câștigat în fața echipei din Liga a II, CNE, cu scorul de 25-31 (12-14).

După o partidă destul de dificilă, în care au fost arbitrați de antrenorul echipei-gazdă, albaiulienii au reușit să se ambiționeze și să câștige partida de la Sighișoara.

Handbaliştii din Alba Iulia au început meciul „cu stângul” și au fost conduși cu 3-0 în primele minute. AS Unit a reușit însă să se regrupeze și să preia conducerea, iar la pauză aveau deja un avans de 2 goluri (12-14).

Echipa lui Sorin Macarie a continuat buna evoluție și în cea de-a doua parte a meciului și a reușit să câștige cu un avantaj de 6 goluri, 31-25.

Au marcat pentru AS Unit Alba Iulia: Oprița (9 goluri), Monorean (6 goluri), Chiriță (5 goluri), Oprea (4 goluri), Mareș (3 goluri), Filip și Lupu, câte două goluri fiecare.

as unit as unit s poz─â 1 poz─â 2 poz─â 3 poz─â 4 sa ss

 

Campionatul Ligii a III-a va debuta în luna februarie, iar echipa din Alba Iulia va juca în compania echipelor din Bistrița, Sighișoara și Brașov.

 
 
 

Publicitate

Publicitate