Prima zi din cadrul „Săptămânii Sănătății” a debutat cu o partidă de baschet desfășurată la Liceul Sportiv din Alba Iulia. Două echipe formate aleatoriu din băieți și fete, au dat tot ce-au avut mai bun din ei într-un meci obositor și amuzant în același timp.

Elevi de toate vârstele și câteva componente ale grupelor de juniori din cadrul Liceului Sportiv au lăsat facebook-ul deoparte și au ales să-și petreacă o oră alături de voluntarii din cadrul Asociației Pro Tinerețe. Cele două formații au fost alese aleatoriu, iar fiecare din cei prezenți și-au etalat talentul în sportul care a adus cele mai frumoase performanțe albaiulienilor în acest an.

După numele proiectului, ne dăm seama că activitățile sportive pregătite de voluntari nu se termină aici. Vă prezentăm mai jos programul pe toată săptămâna din cadrul proiectului „Săptămâna Sănătății”:

Marți 21 mai: Handbal – ora 16:00 – Sala de sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”;

Miercuri, 22 mai: Fotbal – ora 16:00 – Terenul de sport al Liceului Sportiv;

Joi, 23 mai: Tenis – ora 14:00 – Terenul de tenis al bazei sportive „Constructorul” din Pâclișa și Batuka (dans sportiv combinat cu aerobic) – ora 19:00 – Sala de Sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”;

Vineri, 24 mai: Volei – ora 17:00 – Sala de Sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”;

Sâmbătă: Drumeție cu bicicletele pe traseul Alba Iulia – Cetea – ora 10:00 – Plecarea din fața Catedralei Ortodoxe;

Duminică: Concurs sportiv – ora 15:00 – Baza Sportiva din Ampoi II.

 
 
 

Publicitate

Publicitate