IMG_0043Peste 20 de polițiști din cadrul IPJ Alba au participat marți la prima competiție sportivă organizată cu prilejul aniversării Poliției Române. Prima întrecere a fost la tenis de masă, iar polițiștii din județul Alba au demonstrat că se pricep și la sport nu doar la ordine publică și rutieră.

Concurenții au fost împărțiți în patru grupe de 5 jucători și s-au jucat două seturi mici (primul la 11), în sistemul fiecare cu fiecare.  Dacă unii au participat doar pentru relaxare, au fost și polițiști care au luat jocul în serios dovedind abilități de profesioniști.

Printre polițiștii remarcați în competiție îi putem aminti pe Florin Farcașiu, Dan Napău, Florea Claudiu, Dumitru Marcu și Marius Grindeanu, aceștia s-au evidențiat printr-un joc  remarcabil.

La final cei mai merituoși polițiști au primit cupe și diplome. Ziua Poliției este sărbătorită pe 25 martie, iar în perioada următoare vor mai fi organizate și alte competiții sportive (tenis cu piciorul, fotbal, șah, table, tenis de câmp, bowling și tir).

 
 
 

Publicitate

Publicitate