Miercuri, pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia a avut loc ediția secundă a Supercupei AJF Alba. Performanța Ighiu și Metalurgistul Cugir s-au duelat cu trofeul pe masă, iar, după primele 45 de minute scorul era egal, 0-0.  După pauză, cugirenii s-au dezlănțuit și au marcat de patru ori, un autogol; Goronea a marcat de două ori, iar Neagu a stabilit scorul final.

Metalurgistul Cugir a început mai curajos partida, iar portarul Boldi s-a opus în două rânduri la ocaziile cugirenilor. Mai întâi, Boldi a respins centrarea lui Neagu, iar câteva minute mai târziu a respins din plonjon un șut a lui Șuteu.

La poarta cugirenilor, portarul Lăncrănjan a respins în corner o centrare venită de pe partea stângă.

În minutul 60, Metalurgistul Cugir a deschis scorul. Neagu a centrat perfect, iar un fundaș al echipei lui Paul Ciucă a înscris în propria poartă.

În minutul 67, cugirenii fac 2-0, Boldi respinge senzațional șutul lui Neagu, iar Goronea a îndeplinit o simplă formalitate și a făcut 2-0.  Avea să fie 3-0 în minutul 80, același George Goronea a făcut 3-0. Scorul final a fost stabilit în minutul 88, Neagu a înscris din interiorul careului.

Așadar, cea de a doua ediție a Supercupei a fost câștigată de Metalurgistul Cugir, după ce a trecut de Performanța Ighiu.

Performanța: Boldi – Soporan, Oltean, Ov. Turuș, Toma –  Bălaș, S. Turuș, Hada, Iuoraș, Ciucă și Frențiu.

Metalurgistul Cugir: Lăncrănjan – Tăban, Șuvaina, Radu Ștefan, Ianc – Goronea, Grozav, Neagu, Itu, Șuteu și Cârstean.

Paul Ciucă a jucat nerefăcut

Antrenorul echipei Performanța, Paul Ciucă a dat dovadă de mare dăruire, acesta a jucat deși este nerefăcut după o ruptură musculară.

Antrenorul celor de la Ighiu nu doar că a fost printre cei mai bun de pe teren, dar a avut și o ocazie de a marca. Acesta a executat bine de la 30 de metri o lovitură liberă pe direcția lui Lăncrănjan.

George Goronea, omul Supercupei

Vârful echipei Metalurgistul Cugir, George Goronea a fost desemnat omul meciului la finalul celor 90 de minute. Atacantul cugirean a reușit o dublă în jocul cu Ighiul, dar și alte faze frumoase.

Fotbalistul a fost golgheterul echipei în Liga a IV-a și e un jucător promițător pentru sezonul viitor.

 
 
 

Publicitate

Publicitate