Industria Galda de Jos se menține lider și după partida cu Performanța lui Paul Ciucă. Deși au început meciul mai bine elevii lui Paul Ciucă s-au văzut învinși grație golului marcat de Baghiu în minutul 76. 

Industria Galda de Jos a început mai prost meciul de la Oarda de Jos și putea fi condusă cu 2-0, după prima jumatate de ora. Silviu Turuș a ratat o bună ocazie de a marca în debut, pentru ca mai apoi Mura a scăpat singur cu Ștef însă a pierdut controlul balonului și mingea a ieșit în afara terenului.

Portarul Cătălin Ștef a ieșit pe sub o centrare, dar cu toata poarta goală în față un fotbalist al gazdelor a trimis alături.

În partea secundă echipa din Galda a deschis scorul în minutul 75, Flaviu Baghiu l-a păcălit pe Boldi cu un șut-centrare din marginea careului.

În urma acestui succes Industria Galda se menține pe prima treaptă a podiumului, în vreme ce Performanța Ighiu nu-și găsește cadența în acest sezon.

Iată cele două distribuții:

Performanța Ighiu:  Boldi – Soporan, Oltean, Turuș, G. Toma, Frențiu, Ciucă, Hada, Bălaș, Mura și S.Turuș. Antrenor: Paul Ciucă.

Industria Galda de Jos: Ștef- Neag,Ivașcu, Cioară, Cernea, Chirilă, P.Medrea, R. Lungu, Fl. Baghiu, Morariu și Vântu. Antrenor: Alin Hancăș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate