Performanța Ighiu și Energia Săsciori s-au întrecut în erori pe terenul greoi de la Oarda de Jos. Echipa lui Paul Ciucă și-a creat câteva ocazii de a marca, dar Cernea și S. Turuș au ratat cu seninătate. La pauză, scorul a fost 0-0 și grație portarului Morariu, care a intervenit salvator în două rânduri. În ultimele 10 minute, Performanța s-a dezlănțuit și a marcat de trei ori prin Cernea și de două ori prin Martin Lenghel.

Pauza de iarnă și terenul greu și-au pus amprenta pe prestația celor două echipe. Dacă trupa lui Ciucă nu este „închegată” încă, vizitatorii din Săsciori au fost afectați și ei, probabil de pauza competițională.

După pauză, atacurile s-au urnit greu, iar cei doi portari nu au avut prea mult de lucru. Până în minutul 81, când Cernea a deschis scorul. Golul lui Cernea a turnat „plumb” în ghetele grupării din Săsciori, iar elevii lui Faur au mai încasat două goluri în minutele 85 și 88, ambele marcate de Martin Lenghel.

Performanța Ighiu: Boldi – Soporan, Ov. Turuș, C.Oltean, Toma – D.Ianc, Oniche, P.Ciucă,  S.Turuș, Cernea, Lenghel. Rezerve:  Man, Frențiu, Barbu, Hada. Antrenor: Paul Ciucă.

Energia Săsciori: Moraru – Bogdan, Cioca, Gheorghe, Toca,  Bodea, Fl. Faur, Aloman, David, Cotruș, Cioroga. Rezerve: Apostol, Bologa, Jula, Nuc, Muntean, I. Faur și Apreotesei. Antrenor: Ioan Faur.

Runda viitoare, Performanța va juca în deplasare cu Viitorul Sântimbru, în vreme ce Energia Săsciori va primi vizita grupării Olimpia Aiud, echipă care a realizat scorul campionatului în prima rundă din retur.

 
 
 

Publicitate

Publicitate