Performanța Alba Iulia a trecut la pas de Cuprirom Abrud, formație pe care a învins-o cu 3-0  în finala Cupei României, faza județeană. Echipa lui Paul Ciucă a câștigat trofeul la capătul unui joc dominat clar de Performanța. 

Cuprirom Abrud a început mai curajos meciul. Romică David a avut o bară la scorul de 0-0, pentru ca, în minutul 24, Frențiu să înscrie pentru 1-0.

Ocaziile la poarta Cupriromului au fost numeroase, doar portarul Barta limitând proporțiile scorului. În minutul 41, George Toma a făcut 2-0, după un corner executat de Frențiu.

După pauză, Cernea a marcat la finalul unei acțiuni excelente. Fotbalistul de la Performanța a înscris cu un șut de la 16 metri, în dreapta portarului Barta.

Pe final, Performanța s-a jucat cu ocaziile: Frențiu, Barbu și Silviu Turuș au ratat situații de a marca, fiecare fiind, pe rând, singur cu portarul Barta.

Performanța Alba Iulia: Boldi – Soporan, Turuș, Oltean, Toma, Oniche, Hada, Ianc, S.Turuș, A. Cernea, Frențiu. Rezerve: Novăcean, Colcer, M.Lenghel, D. Dănilă, Năcreală, Barbu și Olălău. Antrenor: Paul Ciucă

Cuprirom Abrud: Barta – Buglea, Mureșan, Stan, Pleșa, Mornea, Burz, Nemeș, Pașca, Sularea, David. Rezerve: Sicoe, Bercea, Borza, Corpade, Miheț, Petre.  Antrenor: Costică Moldovan.

Odată cu obținerea trofeului de sâmbătă, Performanța Alba Iulia și-a îndeplinit ambele obiective propuse în acest sezon. Echipa lui Ciucă s-a clasat pe locul doi și câștigat și Cupa României.

Doi spectatori luați de jandarmi

Doi spectatori aflați în stare de ebrietate au fost săltați de jandarmi după ce minute în șir au adresat injurii celor două echipe, dar și arbitrilor. Oamenii legii au luat sticla de bere pe care o aduseseră cei doi și i-au condus până la mașină, unde cel mai probabil au fost sancționați.

 
 
 

Publicitate

Publicitate