Reprezentanţii MAI din Alba s-au întrecut, miercuri, la baza sportivă ”Unchiul Nicky” la meciuri de fotbal.  Dacă la prins hoți, stins incendii și la restabilirea ordinii și liniștii publice sunt şi-au dovedit priceperea, de această dată a fost „testul” pe gazonul verde.

La Cupa ”Ziua Poliției” au participat 16 echipe, din cadrul structurilor MAI din Alba şi al altor instituţii, organizaţii sau firme: Jandarmerie, SRI, Poliția Alba, ISU Alba, Penitenciarul Aiud, Poliția Sebeș, Baroul Alba, „Ambient”, Echipa presei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba, Poliția Locală, Primăria Alba Iulia şi altele.

Organizaţi în  patru grupe, cu câte patru echipe, fotbaliștii au încercat să lupte pentru accederea în faza următoare a competiției. Trofeul a fost câștigat de Penitenciarul Alba, pe locul secund fiind Prefectura Alba, iar podiumul a fost completat de Poliția Locală Alba. Pe locul patru s-a clasat Jandarmeria Alba.

Titlul de cel mai bun jucător i-a fost acordat lui George Antal (Poliția Locală Alba), în vreme ce portarul competiției a fost desemnat Ioan Cutean (Prefectura Alba). Golgeterul competiției a fost Valentin Drăgan, de la Penitenciarul Alba.

Misiunea Cupa ”ziua Poliției” s-a dovedit a fi o competiție în care intrările dure, problemele de arbitraj sau golurile spectaculoase nu au lipsit.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate