LPS Alba Iulia a obținut doar o remiză în două meciuri din prima zi a turneului de la Alba Iulia. La competiție participă LPS Alba Iulia, LPS Sebeș, LPS Târgu Jiu,  CS Domino Hunedoara  și Liceul „Traian Vuia” Reșița.

În prima zi de competiție, elevii pregătiți de Gabi Narița au pierdut prima partidă cu 21-42 contra celor de la LPS Târgu Jiu și au remizat în al doilea joc, 24-24, cu CS Domino Hunedoara.

Remiza obținută de LPS Alba Iulia s-a datorat în mare parte portarului Alin Morar, dar și grație jocului prestat de Romeo Cristea.

„Primul joc am întâlnit Târgu Jiu, o echipă cu pretenții de calificare, diferența de talie, de experiență s-a văzut. În al doilea joc ne-am arătat și noi valoarea. Lipsa de experiență își spune cuvântul. Nu am ce să le reproșez copiilor, acesta ne este nivelul, îi felicit pentru dăruire. Scorul nostru este să formăm o echipă puternică. Mulțumesc colaborării cu Liceul Militar, deoarece ne ajută cu jucători, chiar și la pregătire, avem meciuri amicale”, a declarat Gabi Năsăudean, antrenor principal LPS Alba Iulia.

Gabi Năsăudean are la dispoziție următorul lot în turneul de la Alba Iulia:

Alin Țârcă, Grigore Faur, Laurențiu Varvara, Romeo Cristea, Radu Jugănaru, ALin Morar, Robert Dragosin, Andrei Patachi, George Bodeanu, Virgil Deiac,  Emil Ungureanu, Petru Șipoș,  Alexandru Frățilă, Ionuț Bota,  Andrei David.

Iată mai jos rezultatele înregistrate vineri:

LPS Sebeș – CS Domino Hunedoara 20-29

Liceul „Traian Vuia”Reșița – LPS Sebeș 38-23

De menționat este faptul că LPS Alba Iulia nu îi are la dispoziție pe trei jucători de bază: doi sunt accidentați, în vreme ce al treilea a renunțat la handbal.

 
 
 

Publicitate

Publicitate